Ilublogijate kokkutulek 2017

 Mõni päev tagasi osalesin ma sellisel vahval üritusel nagu Ilublogijate kokkutulek. Üritus ise toimus juba teist aastat, aga paraku ma eelmisel aastal osaleda ei saanud. Mul on siiralt hea meel, et selline üritus toimus see aasta ikka uuesti, sest mis saaks veel parem olla, kui kohtuda inimestega kellel on sama huvi ja hobi.
Foto: Penelope Russak
 Kohtusime me Butterfly lounge's, kus veetsime koos kolm põnevat ja juturohket tundi. Oleks võinud ausalt öeldes veelgi kauemaks sinna jääda, sest nii põnev on kuulda teiste kogemusi ja arvamusi ilumaailmast toimuvast. Näiteks tulid jutuks "cruelty free" tooted ja mind isiklikult hakkas see teema kohe rohkem huvitama. Kus ma varem olen olnud, et ma selle teema peale mõelnud pole? Tooted võiksid ju olla ohutud, tõhusad ja loomadel mitte testitud.

 Kingikott oli päris kopsakas ning sealt leidus igale maitsele midagi.


 Minule pakkus erilist põnevust muidugi looduskosmeetika. Juba mõnda aega olen tahtnud tutvust teha mõne Mossa tootega, seega ma olen üliõnnelik, et kingikotis oli just Mossa kehakreem. Nurme sidrunheina kehakreem on mul hetkel kasutuses ja usun, et lavendli oma on kindlasti sama hea. Kingikotis oli veel Nurme rosmariini juuksepalsam, mille kohta saan kohe praegu öelda, et mulle see väga meeldib. Hetkel ongi mul kasutusel juba päris mitmes rosmariini šampoon ja palsam.


Lisaks tuleb täiesti esimene kogemus selliste brändidega nagu Signe Seebid ja Isabella's Clearly.

 Suurt põnevust pakuvad mulle alati ka erinevad kangamaskid ja Holika Holika tooteid pole samuti varem proovinud. Põnevust kui palju!

 Olen pikalt hoogu võtnud, et lõpuks ära proovida Placent Activi ampulle ning nüüd jõudsid need ise minuni. Paraku ma nende šampooni ja palsamit kasutada ei saa, sest nad sisaldavad aineid, mis minule ei sobi.

   Lisaks kosmeetikale sai kohapeal nautida ning kodus avastada erinevaid maiusi ja snäkke ning selles osas olid minu silmis ühed parimad palad Eat natural batoonikesed, Bloom's popcorn, juurika palaleivakesed ja Vitamin Well joogid. Vitamin Well on tegelikult minu suur sõber juba ammu tööl ja trennis, sest mulle tohutult meeldib nende tsitruse/laimi vesi ning juurika palaleivakesed on meil kodus väga armastatud, eriti laste poolt. Bloom's popcorn oli aga väga hea uus avastus - see on väga erilise maitsega ja tasub hoiatada, et sõltuvust tekitav.  


   Igal juhul tuleb peagi mitmeid arvustusi koti sisust ja kokkutulekust saadud positiivne emotsioon ilmselt ei kao niipea. Suur suur tänu sponsoritele ja eriti suur tänu korraldustiimile - väga tublid, vahvad ja ilusad naised!

Kommentaarid

Populaarsed postitused